Nashville Predatorsin Juuse Saroksen alkukausi joukkueen maalilla on ollut katastrofaalisen surkea. Kakkosvahti ei ole onnistunut voittamaan kauden kolmesta pelistä ensimmäistäkään.

Kolmeen tappioon taipunut Saros on päästänyt näissä peleissä selkänsä taakse peräti 14 maalia. Päästettyjen maalien keskiarvo on siis surkuhupaisa 4,75, eikä torjuntaprosenttikaan kyllä mairittele sen ollessa 85,3.

Se on tietysti myös nolo seikka, että tappiot ovat tulleet surkeita Detroit Red Wingsiä, Los Angeles Kingsiä ja viimeisimpänä Arizona Coyotesia vastaan. Kukin joukkue keikkuu omassa konferenssissaan sen häntäpäässä.

Viime yönä Arizona kurmotti Nashvilleä luvuin 5-2.

– Saros otti 27 koppia pitäen pisteet Nashvillen ulottuvilla, mutta joukkue ei koskaan onnistunut tekemään tasoitusta, joukkueen kotisivuilla kirjoitettiin.

Predators roikkui toisessa erässä pitkään maalin takaa-ajoasemassa. Joukkueen kapteeni Roman Josi ei osoittanut Sarosta syyttävällä sormella. Häviö oli seurausta muista epäkohdista.

– Emme voittaneet yhtäkään kaksinkamppailua. Luulen, että toinen erä oli parempaa, mutta meidän olisi pitänyt pelata vieläkin paremmin voittaaksemme tuollainen joukkue.

LUE MYÖS:
Kaapo Kakko ja Jack Hughes eivät ole pystyneet edes yhdessä tähän – katsomosta peleille palannut NHL:n suomalaissensaatio takoo pisteitä historialliseen tahtiin

Toimittaja: NHL:n ”suomalaisjoukkue” kiinnostunut Jesse Puljujärvestä – ”Jossain vaiheessa tarvetta yhdelle hyökkääjälle kolmeen kärkiketjuun”

NHL-luotsi lopetti erikoisen toilailun ja nosti suomalaisen kokoonpanoon – sensaatio välittömästi pisteille: ”Hänen pelaamisestaan ei puutu mitään…”