Edmonton Oilersin lähtö NHL-kauteen on ollut yllättävä menestystarina. Joukkue on pelannut 14 ottelua ja voittanut niistä kahdeksan. Pudotuspelimenestykseen seura tarvitsee kuitenkin uusia vahvistuksia.

Edmontonin on jo kerrottu haikailevan uuden kolmossentterin perään. Nyt The Athleticin toimittaja Jonathan Willis kirjoittaa, että Edmonton tarvitsee myös uuden veteraanipuolustajan.

Puolustajalle on kova tarve, sillä joukkueen puolustajat Adam Larsson ja Joel Persson ovat loukkaantuneina. Tämän hetkisen pakiston ei uskota pärjäävän pitkässä juoksussa.

Yhdeksi mahdolliseksi vastustajaksi Willis mainitsee Florida Panthersin Mark Pysykin. Puolustaja on jäänyt kissapaidassa pieneen rooliin, joten hänet voisi saada edulliseen kauppahintaan.

Oilersin mielenkiintoisin vaihtonappula on Jesse Puljujärvi. Suomalaislupauksen kauppaamalla Edmonton voisi saada itselleen isommankin nimen. Nyt, kun menestyspaineet seuran ympärillä ovat nousseet, Puljujärven kauppaamisesta on tullut yhä ajankohtaisempaa. Suomalaislupaus ei auta seuraa mitenkään, kun taas hänet voisi kaupata johonkin pelaajaan, joka auttaisi Edmontonin takaisin pudotuspeleihin.