© Kuva: Getty Images

Edmonton – Florida: Aukeaako Barkovin maalitili?

NHL
Edmonton – Florida
Sunnuntai 27.10. klo 22:00

Sunnuntain iltapäiväpeli tulee sattuvasti Suomessakin ihmisten aikaan, mikä on hienoa, sillä suomalaisittain ottelu on vähintäänkin mielenkiintoinen. Mikko Koskinen on ollut Edmontonin maalilla tähän asti ilmiömäinen ja on pelaamissaan otteluissa kuljettanut joukkuetta voitosta voittoon. Alexander Barkov puolestaan on kunnostautunut syöttelijänä ja vaikka kauden ensimmäinen maali odotuttaa itseään, voi 12 syöttöpisteen alkukautta pitää mallikkaana suorituksena.

Edmonton on yllättänyt kaikki alkukauden lennollaan. Koskisen lisäksi onnistujia ovat mm. huikeat tehot kirjauttaneet Connor McDavid sekä Leon Draisaitl. Viimeksi mainitut olivat ratkaisevassa roolissa, kun Edmonton nousi Washingtonia vastaan jatkoajalle ja lopulta voittoon torstaiyönä. Dave Tippettin joukkue näyttää tällä hetkellä etenevän todella kovalla itseluottamuksella ja Tyynenmeren divisioonan kärkijoukkue on valmis haastamaan Floridan.

Barkov noteerasi Calgarya vastaan peräti neljä syöttöpistettä. Tämäkään ei riittänyt voittoon, sillä Florida hävisi voittolaukauskisan jälkeen 5-6. Hyvää ottelussa oli, että Joel Quennevillen suojatit tulivat vahvasti peliin mukaan 2-4 tappioasemassa. Puolustus ei ole kuulunut Floridan vahvuuksiin tällä kaudella, vaan joukkueelle on tehty lähes neljä kaappia per peli – joka on armotta liikaa. Hyökkäyspäässä joukkue pärjää aivan hyvin ja on yksi eniten laukovista joukkueista koko NHL:ssä.

Lyö vetoa ottelusta:

Pidän Edmontonia ottelussa pikkusuosikkina – se on osoittanut olevansa arvioitua parempi ja sillä on kaksi hyvävireistä maalivahtia. Vetosuositus on siis Edmonton voittaa ottelun (sis. jatkoajan ja rangaistuslaukaukset) kertoimella 1,92.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.