Liiga on julkaissut mielenkiintoisia tilastoja jokaisella pääsarjapaikkakunnalla tällä kaudella käytössä olevasta älykiekkojärjestelmästä.

Avausviikonlopun kovimman laukauksen kiskaisi Liigaan täksi kaudeksi palannut ranskalaishyökkääjä Charles Bertrand, jonka kuti lähti 155,9 kilometrin tuntivauhdilla.

Pisimmän luistelumatkan, 5360 metriä, pisteli puolestaan Kärppien tsekkipuolustaja Jakub Krejcik.

Nopeimpien luistelijoiden kolmen kärki oli ilmoitetuista tilastoista ainoana pelkästään suomalaisten hallussa. Kovinta vauhtia viiletti TPS:n Topi Nättinen joka mittautti huippunopeudekseen 38,54 kilometriä tunnissa. JYPin 39-vuotias konkari Jani Tuppurainen jäi kärjestä vain aavistuksen 38,37 kilometrin tuntivauhdillaan. Kolmospaikan tilastossa nappasi Lukon Vili Sopanen (38 km/h).

Tilastojen kolmen kärki on nähtävissä alla olevasta Liigan Twitter-tilin julkaisusta. Mikäli julkaisu ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Liiga

@smliiga
Tässä mielenkiintoisia lukuja #Liiga’n avausviikonlopulta! Katso, millainen oli kolmen kärki huippunopeuden, kovimman laukauksen ja luistelumatkan osalta. Onko odotetut pelaajat kärkipaikoilla? 😎