Saadaanko nimet pian paperiin? Toronton supertähti yhä ilman sopimusta – ”Haluamme hänet”

© Kuva: Getty Images

NHL:ssä on yhä vapaana useita mielenkiintoisia nimiä, joista yksi kovimmista on nuori Mitch Marner.

Vasta 22-vuotias kanadalaishyökkääjä on tällä hetkellä hyvin arvokas pelaaja, sillä hän paukutti viime kaudella huimat 94 tehopistettä. Neuvottelut ovatkin kuitenkin jäässä Toronto Maple Leafsin kanssa – ja Marner harjoittelee Sveitsissä.

– Haluamme Mitchin tänne. Haluamme hänen olevan osa leiriä. Meillä kaikilla on luottamus siihen, että hän tulee olemaan täällä jossain vaiheessa, Maple Leafs -puolustaja Morgan Rielly kertoi TSN:lle.

Marner on pelannut kanadalaisseurassa vasta kolme vuotta, mutta hän on saalistanut NHL:ssä jo reilusti yli 200 tehopistettä. Nuoren hyökkääjän tilannetta tarkaillaan mielenkiinnolla myös muissa seuroissa.