Onko Patrik Laineen aika Winnipegissä tullut tiensä päähän? Lähde: ”Winnipeg aloittamassa vakavat vaihtokeskustelut”

© Kuva: Getty Images

Patrik Laineen jatko nykyisessä seurassaan on kenties epävarmin kaikista rajoitetuista vapaista agenteista. Winnipeg Jetsin palkkakatto tilanne on erittäin tiukka, ja samaan aikaan Laineen viime kauden suoritukset eivät herätä luottamusta.

Nyt siirtohuhuihin erikoistunut Twitter-tili Incarcerated Bob on kertonut, että Lainetta ollaan kauppaamassa tosissaan pois Winnipegistä, tai seura ainakin kartoittaa mahdollisuuksiaan.

– NHL huhuja: Winnipeg Jets aloittamassa vakavat vaihtokeskustelut koskien Patrik Lainetta kolmen itäisen konferenssin joukkueen kanssa, tililtä paljastettiin.

Erilaisten sometilien huhut harvoin pitävät paikkansa saati sitten niissä olisi mitään perää. Incarcerated Bob on kuitenkin menneisyydessä raportoinut ensimmäisenä muun muassa Artemi Panarinin siirrosta New York Rangersiin, Nikita Gusevin siirrosta New Jersey Devilsiin sekä Mats Zuccarellon siirrosta Dallas Starsiin.

Parhaiten Laine sopisi tällä hetkellä New York Islandersiin. Seura on todistanut jo Artemi Panarinin suhteen, että valmiutta isoihin sopimuksiin löytyy, mutta venäläistähti päätyi valitsemaan naapuriseura New York Rangersin.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.