NHL:stä pamahti huippu-uutinen: Patrik Laine sopimukseen Winnipeg Jetsin kanssa

© Kuva: Getty Images
Tiistaina Valko-Venäjällä kolmas finaali - Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Patrik Laine on päässyt jatkosopimukseen Winnipeg Jetsin kanssa.

TSN uutisoi verkkosivuillaan, että nuori suomalaistähti on laittanut nimensä kaksivuotiseen sopimukseen, joka on kokonaisarvoltaan 13,5 miljoonaa dollaria. Ensimmäisestä sopimuskaudestaan Laine saa kuusi miljoonaa dollaria ja seuraavasta kaudesta 7,5 miljoonaa dollaria.

Laine on pelannut Jetsin organisaatiossa nyt kolme vuotta ja tehnyt tässä ajassa huimat 110 runkosarjamaalia. Viime kaudella suomalaistykki teki ”ainoastaan” 30 maalia, vaikka kausi oli hänen osaltaan pettymys.

Tiistaina Valko-Venäjällä kolmas finaali - Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!