NHL:n virallisilla sivuilla käytiin erässä jutussa läpi muutamien mielenkiintoisten pelaajien asetelmia alkavan kauden alla. Sarjan treenikauden ollessa paketissa, esimerkiksi NY Rangersin juhannuksen kakkosvaraus Kaapo Kakon tilanne näyttää erinomaisen hyvältä.

Miesten, alle 20-vuotiaiden ja alle 18-vuotiaiden maailmanmestarista on ainakin syksyllä tulossa Rangersissa tuloksentekoyksikön pelaaja.

– Kakko aloittaa kauden todennäköisesti kuuden kärkihyökkääjän kastissa, ja lisäksi hän nauttinee ylivoima-aikaa ykkösnyrkissä Artemi Panarinin ja Mika Zibanejadin rinnalla.

Mainitut pelaajat ovat Rangersin suurimpia timantteja hyökkäyspelissä, ja etenkin Panarin on väläytellyt maagisia maalinteko- ja pelinrakentelutaitojaan jo aiemmin Chicago Blackhawksin ja Columbus Blue Jacketsin väreissä.

Kakolle on syytäkin antaa vastuuta. Hän on siis jo kolminkertainen maailmanmestari, vain 18-vuotiaana. Suomalaislupaus paukutti viime kaudella alle 18-vuotiaiden uuden piste-ennätyksen Liigassa.

TPS:stä ponnistanut pelaaja summasi runkosarjan 45 pelissä tehot 22+16=38, viiden pudotuspeliottelun saldo oli 4+1=5.

Rangers aloittaa kautensa perjantaiyönä Winnipeg Jetsiä vastaan. Kakko voi kohdata sarja-avauksessa siis mahdollisesti jopa kolme suomalaista: Patrik Laineen, Joona Luodon ja Ville Heinolan.

LUE MAANANTAIN NHL-JUTUISTA MYÖS:
NHL-organisaatioon siirtynyt suomenmestari kohdannut erikoisen ongelman – nosti asian esille somessa: ”Voisitko vastata kysymyksiini”

Käsky kävi! Kaksi suomalaispelaajaa passitettiin farmiin, mukana keväällä MM-kultaa voittanut sankari

Mestarijoukkue ei tullutkaan GM Jarmo Kekäläisen johtamien joukkojen vieraaksi – NHL:n harjoitusottelu peruuntui yllättäen

Asiantuntijat antoivat Aleksander Barkoville todella komeaa kunniaa – sentteri mässäilemässä sata pinnaa rikki? ”Voin sanoa olevani järkyttynyt…”

Yllätykset lähenevät – NHL-joukkueesta pelipaikkoja hakevat suomalaiset todella lähellä jättipaukkuja: ”Olen varoitellut tästä jo pidempään”