NHL-toimittajalta kova paljastus: kolme seuraa kiinnostunut Winnipegin nuoresta tähdestä!

© Kuva: Getty Images

Peräti kolme NHL-seuraa harkitsee kilpailevan tarjouksen, ns. offer sheetin tekemistä Winnipeg Jetsin sopimuksettomalle hyökkääjätähti Kyle Connorille, kertoo Sportsnetin kiekkotoimittaja Sean Reynolds.

Kaksi peräkkäistä 30 maalin kautta pelannut 22-vuotias Connor kiinnostaa useita muita NHL-seuroja pelitaitojensa lisäksi Jetsin tukalan palkkakattotilanteen vuoksi. Reynolds kertoo muiden seurojen ottaneen mittatikukseen Arizona Coyotesin taannoin Clayton Kellerille ojentaman jatkosopimuksen, joka takaa hyökkääjälle 7,15 miljoonan taalan kausitienestit.

Jetsillä on palkkakatossaan 15 miljoonaa dollaria vapaa tilaa Connorin sekä toisen rajoitetun vapaan agentin, Patrik Laineen kiinnittämiseksi. Rahakas offer sheet Connorille saattaisikin pakottaa Jetsin luopumaan nuorestä tähtilaituristaan.

Reynolds ei maininnut väitteensä tueksi seurojen nimiä, joskin palkkakaton puitteissa vaihtoehdot Connorille offer sheetiä harkitseviksi seuroiksi ovat Boston Bruins, Tampa Bay Lightning, Anaheim Ducks, Columbus Blue Jackets, Ottawa Senators sekä Colorado Avalanche. Ainakin kaksi ensimmäistä voitaneen suoraan laskea ulos pelistä näiden ratkoessa parhaillaan omien RFA-tähtiensä jatkosopimuskuvioita.

LUE MYÖS: NHL-seura tarjosi nuorelle tähdelleen rahakasta jatkosopimusta – jättipalkka ei kelvannut!

LUE MYÖS: NHL-seuran pomo vahvisti musertavan uutisen – kahden luottohyökkääjän kausi ohi!