NHL-toimittaja kertoo, miksi Mikko Rantasen sopimusneuvottelut junnaavat: ”Mikään ei ole lähellä”

© Kuva: Getty Images
Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Mikko Rantanen on yksi monista NHL:n rajoitetuista vapaista agenteista, jotka ovat edelleen ilman sopimusta, vaikka NHL-kauden alkuun on enää alle kuukausi. Leiritykset ovat niin ikään aivan nurkan takana.

Nyt toimittaja Pierre LeBrun on paljastanut The Athleticin artikkelissaan, mistä Rantasen sopimusneuvotteluista oikein kiikastaa.

– Tässä tilanteessa uskon, että kummatkin osapuolet ovat kauempana toisistaan sopimuksen kestossa kuin dollareissa, LeBrun kertoi.

Colorado Avalanche haluaa kahdeksan vuoden sopimuksen, kun taas Rantanen olisi kiinnostunut lyhyemmästä viiden vuoden sopimuksesta. Näin heti sopimuksen päätyttyä Rantanen olisi rajoittamaton vapaa agentti ja saisi vipuvoimaa seuraaviin neuvotteluihin.

– Toinen ratkaisu olisi lyhyen aikavälin bridge-diili, jonka uskon tulleen puheeksi myös Avsin ja Rantasen agentin Mike Liutin kesken. Käsitykseni mukaan he ovat vaihtaneet tarjouksia ja vastatarjouksia, mutta mikään ei ole lähellä tässä vaiheessa.

Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!