NHL-seura päätymässä poikkeusratkaisuun tähtipuolustajansa jatkosopimuksen suhteen? ”Kahden miljoonan dollarin näkymysero”

Boston Bruinsin vasta 21-vuotias tähtipuolustaja Charlie McAvoy ei ole useiden muiden rajoitettujen vapaiden agenttien tavoin päässyt vieläkään yhteisymmärrykseen jatkosopimuksestaan seuransa kanssa.

Bruinsin sisäpiiritoimittaja Jimmy Murphy kertoo seuran sisältä tulleen lähteen vahvistaneen osapuolten neuvottelevan tällä hetkellä kuumeisesti sopimuksesta taatakseen McAvoyn liittymisen joukkueeseen jo harjoituskauden alkaessa.

Toimittaja kertoo Bruinsin olevan valmis tarjoamaan viime kaudella 54 peliä tehoin 7+21=28 pelanneelle 21-vuotiaalle tähdelleen noin 5,5 miljoonan dollarin vuosipalkkaa, onhan seuralla kiinnitettävänään toinenkin rajoitettu vapaa puolustaja Brandon Carlo.

McAvoyn leiri hakee puolestaan Florida Panthersin Aaron Ekbladin sopimuksen kanssa yhteneväistä, 8-vuotista ja noin 60 miljoonan dollarin arvoista jatkopahvia, mikä takaisi McAvoylle jatkossa 7,5 miljoonan taalan kausitienestit.

Tällä hetkellä työn alla on sisäpiirilähteen mukaan kuitenkin lyhyempi siltasopimus, joka jättäisi samalla Bruinsille tilaa Carlon palkkaamiseen.

Seuralla on tällä hetkellä palkkakatossaan vain seitsemän miljoonaa dollaria pelivaraa, joskin David Backesin sopimuksen siirtäminen pitkäaikaisloukkaantuneiden listalle vapauttaa palkkakattoon kuusi miljoonaa taalaa lisätilaa.