Mikko Rantasesta NHL:n kaikkien aikojen suomalaispalkkakunkku? Sisäpiirintoimittaja povaa jättidiiliä

© Kuva: Getty Images
Perjantaina liigassa JYP - HPK! Lunasta talletusbonus!

NHL:n rajoitetuista vapaista agenteista nimekkäin, Mitch Marner, pääsi viimein sopimukseen Toronto Maple Leafsin kanssa. Marner sai kuuden vuoden ja vuosipalkaltaan 10,893 miljoonan dollarin sopimuksen. Mikko Rantasen on ajateltu olevan seuraavana lähimpänä sopimusta.

Marnerin sopimusta käytetään esimerkkinä muillekin rajoitetuille vapaille agenteille, mikä on hyvä uutinen Rantaselle. NHL-sisäpiirintoimittaja Bob McKenzie nimittäin povaa suomalaistähdelle kovempaa palkkaa kuin Marnerille.

– Mikko Rantanen on mielenkiintoinen kaveri, koska hänellä taisi olla enemmän pisteitä kuin Marnerilla ja hän oli liigan parhaita pistemiehiä pitkin kautta, ja on aloittanut NHL-uransa uskomattomalla tavalla. Hän on iso kaveri, ja luulen hänen leirinsä ajattelevan, että hän ansaitsee enemmän palkkaa kuin Marner saa, McKenzie kommentoi.

Marner teki viime kaudella täydessä runkosarjassa 94 tehopistettä. Rantanen puolestaan pelasi vain 74 ottelua ja teki niissä 87 pistettä. Hän teki siis enemmän pisteitä ottelua kohden kuin Marner.

Lähes 11 miljoonan dollarin vuosipalkka olisi ennätyksellinen suomalaiselle NHL-pelaajalle. Tähän mennessä suomalaisten palkkakuningas on Sebastian Aho, joka tienaa miltei 8,5 miljoonaa dollaria kaudesta.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)

Perjantaina liigassa JYP - HPK! Lunasta talletusbonus!