Liigajoukkueelle kova vahvistus – hyviä pisteitä takonut konkari hyökkäykseen

© Kuva: Ilari Savonen

Liigajoukkue SaiPa tiedotti nettisivuillaan, että arkistokuvassa oleva kokenut hyökkääjä Tuomas Kiiskinen, 32, vahvistaa lappeenrantalaisia lokakuun loppuun asti ulottuvalla sopimuksella.

”Niiralan Maltsev” -lempinimeä totteleva pelaaja on edustanut kaudesta 2014-15 lähtien SHL-joukkue Växjö Lakersia. Suomessa Kiiskinen on pelannut edellisen kerran 2011-12 viilettäen tuolloin KalPan paidassa.

– Totta kai olen intoa täynnä, Kiiskinen kertoi.

Viime aikoina sekä Kuopiossa että yksin treenannut hyökkääjä elää lähtökohtaisesti pisteiden takomisella. Kaksinkertainen Ruotsin mestari on takonut Suomen pääsarjassa 345 runkosarjan pelissä tehot 78+156=234, uran 26 pudotuspeliottelun saldo on 8+6=14.

– Uskon, että pystyn tuomaan paljon kokemusta. Kaikkeni annan ja pystyn auttamaan joukkuetta voittamaan pelejä.