© Kuva: Mikko Taipale/Jokerit

KHL Jokerit Special: Mörkö lyö sisään

KHL
Jokerit Special
Jokerien kausi alkaa 03.09. klo 18:30

Jokerit aloittaa uuden KHL-kautensa tiistai-iltana kotiottelulla Avangard Omskia vastaan. Jokerit on omistajajärjestelyjen myötä siirtynyt Jari Kurrin aikakauteen. Lisäksi seuran omistajana toimii venäläistaustainen nikkeliyhtiö. Kyseessä on nyt Jokerien kuudes KHL-kausi ja urheilullisesti se näyttäisi olevan etukäteisarvioiden mukaan sangen mielenkiintoinen.

Lauri Marjamäelle tämä on toinen kausi Jokerien penkin takana ja seura luottaa tällä kertaa entistä enemmän suomalaiseen pelaajamateriaaliin – helsinkiläisyleisö pystyy varmasti samaistumaan paremmin joukkueeseen, jossa on suomalaisia pelaajia. Kauden alla on kuultu huolestuttavia uutisia loukkaantumisista, mutta toivottavasti ne eivät tule määrittelemään Jokerien koko kautta.

NordicBetillä on suuri määrä Jokereihin liittyviä kausivetoja ja poimin sieltä vihjeeksi asti yhden mielenkiintoisen tärpin. Kevään MM-kisojen leijonasankari Marko Anttilan pistemäärästä tekee mieli lyödä vetoa. Terveenä ollessaan Mörkö on ottanut isoja askelia eteenpäin ja väitän, että mies pystyy parhaimmillaan ollessaan ylittämään NordicBetin asettaman rajan runkosarjassa yli/alle 21,5 pistettä.

KHL:n runkosarjassa pelataan nykyään peräti 62 peliä ja näihin mahtuu myös surffipelejä, jolloin Anttilan tapaiset soturit voivat päästä helpommin pisteiden makuun. Mörkö on profiililtaan täyteketjujen mies, mutta sellaiseksi tehokas ja monikäyttöinen, eikä kevään MM-kisojen ratkaisumaalit olleet mitenkään sattumaa. Lisäksi markkinointimielessä Anttilan profiilia joukkueessa voisi nostaakin, sillä miehen taidot kyllä sen mahdollistavat.

Vetosuositus KHL:n Jokerit-kausivedoksi on siis Marko Anttila runkosarjassa Yli 21.5 pistettä kertoimella 1,85. Tällä vedolla saa koko pitkäksi talveksi jännitettävää!

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.