© Kuva: Getty Images

KHL: Jokerit – Avangard Omsk | Jokerien voitosta superkerroin 50,00

Jokerit kohtaa tiistaina KHL-avauksessaan Avangard Omskin. Peliyhtiö Nordicbet tarjoaa erikoistarjouksena Jokerien voitosta jättikertoimen 50,00.

Jokerien voiton kerroin on normaalisti vain 2,30. Jättikerroin 50,00 on erikoistarjous, joka on tarjolla uusille asiakkaille. Tarjous on suorastaan poskettoman hyvä ja se kannattaa hyödyntää.

Saat 1€ panoksella näin 50€ tilin, jos Jokerit kukistaa Omskin. Seuraa alapuolen ohjeita ja ota tarjous talteen.

Lunasta tarjous näin:

1. Siirry Nordicbetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Lyö Jokerit voittoon vähintään 1€ panoksella. Jos Jokerit voittaa, saat normaalin voiton lisäksi 50€ pelirahaa.

Lisätiedot: Tarjous on voimassa vain Nordicbetin uusille asiakkaille. Jättikerroin 50,00 maksetaan bonusrarahana, jossa on 3x kierrätysvaatimus minimikertoimella 1,50. Saat Jokerien voittaessa Avangard Omskin varsinaisella peliajalla 50 euroa bonusrahaa keskiviikkona 4.9. klo 18:00 CEST mennessä.

Miten matsissa käy?

Ottelu on ennakkoon todella tasainen, mutta Jokerit ovat kuitenkin ennakkosuosikki. Viime kaudella Jokerit voitti kotiottelunsa Omskia vastaan ja nytkin ryhmä on varmasti valmiina heti kauden alkuun.

Jokerien ja Omskin välinen ottelu starttaa tiistaina klo 18.30. Lauri Marjamäen ryhmä haluaa varmasti positiivisen avauksen kauteen. Omsk on todella laadukas nippu. Ryhmä saattoi jopa vielä vahvistua kesän aikana, sillä se on tehnyt kovia hankintoja.

Jokerit on kuitenkin kotonaan ennakkosuosikki. Kun Jokerien voitosta saa näin maukkaan erikoiskertoimen, niin pakkohan Jokerien voittoon on uskoa.