© Kuva: Juha Tamminen

Kärpät – Ilves: Ei mitään rusettiluistelua

Liiga
Kärpät – Ilves
Lauantai 28.09. klo 17:00

Kärpät ja Ilves ovat pääosissa lauantain liiganostossa Raksilassa. Kärpät on sarjassa kakkosena sarjan murskatyyliin aloittaneen Tapparan perässä. Ilves taas vasta alkaa heräilemään ja otti avauspisteensä viikolla KalPalta. Nyt joukkueiden välinen tasonmittaus on kieltämättä vähintään mielenkiintoinen: kuinka paljon parempi Kärpät näistä joukkueista on – jos on?

Kärppien osalta viikon puhutuin tapaus on Jussi Jokisen kahdeksan ottelun pelikielto. Jokinen otti miehekkäästi hatun kouraan ja pyysi anteeksi virhettään. Jokisen lisäksi Kärppien syömähampaista Janne Pesosen pelikunto on tätä kirjoitettaessa arvoitus. Poissaoloilla on suuri merkitys, sillä vaikka Kärppien materiaali on laadukas, kovin syvä se ei ole. Nuoret pelaajat joutuvat ottamaan isoa tonttia ja se voi aiheuttaa aika ajoin epävarmuutta. Viikolla Tapparaa vastaan Kärpät pisti kaiken likoon, mutta kirvesrinnat olivat loppunumeroiden 3-2 verran parempia.

Ilves otti viikolla helpottavan avausvoiton KalPasta. Hyökkäyspeli oli saatu uomiinsa ja tuloksena oli seitsemän osumaa – apina selässä otti varmasti kyytiä. Kuitenkin Ilveksen pelissä jäi huolestuttamaan, että puolustuspeli ei edelleenkään ollut hyvällä tasolla. Virheitä ja hasardeja sattui liikaa ja Ilveksen maalin edessä on edelleen liian helppo olla. Tämän on pakko tulla kuntoon, jotta Ilveksen urheilulliset tavoitteet tällä kaudella täyttyvät.

Lyö vetoa ottelusta:

Ilveksen avausvoitto ja Arttu Ruotsalaisen paluu on hinnoiteltu jo melko räikeästi kertoimiin ja teen tähän saumaan vastaliikkeen. Ei lauantai-ilta Raksilassa kuitenkaan mitään rusettiluistelua ole. Vetosuositus on Kärpät voittaa ottelun kertoimella 1,89. Tämä päivä kertoo paljon siitä, mihin suuntaan Ilveksen peli on menossa.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.