© Kuva: Juha Tamminen

KalPa – Jukurit: Savon herruus pelissä

Liiga
KalPa – Jukurit
Perjantai 13.09. klo 18:30

Perjantaina liigakauden aluksi selvitetään Savon herruus KalPan ja Jukureitten välillä. KalPaa käsiteltiin jo aikaisemmin tällä viikolla kausiveto-vihjeessä, jossa joukkuetta tipsattiin sijoittumaan KooKoota korkeammalle tämän kauden Liigassa. Jukurit on vielä käsittelemättä yllekirjoittaneen taholta, mutta SuomiKiekon ansiokkaassa kausiennakossa Jukurit rankattiin pahnanpohjimmaiseksi.

Tommi Miettisen kipparoiman KalPan tilanne näyttää tällä hetkellä siis aivan hyvältä. Harjoitusotteluissa otteet ovat parantuneet pre-seasonin aikana ja joukkueen voi katsoa olevan valmis alkavaan kauteen. Pidän Tommi Miettisen osaamista arvossaan ja uskon, että miehestä kehittyy uskottava liigavalmentaja.

Jukurit on hankkinut muutamia mielenkiintoisia ulkomaalaisvahvistuksia ja sillä on lupaavia nuoria pelaajia riveissään. Kokonaisuudessaan joukkueen pakka vaikuttaa kuitenkin auttamattoman kevyeltä, enkä usko joukkueen kisailevan pudotuspelipaikoista isäntien tapaan. Pekka Kangasalustalla on edessään iso haaste. Seuran taustaorganisaatiota on terävöitetty ja jossain vaiheessa tämä voi näkyä kentälläkin asti – ei tosin aivan vielä.

Lyö vetoa ottelusta:

Liigan avauskierrokset ovat vielä hiukan arvoituksellisia vetomielellä. Siksi varovaisuus on valttia ja pian olemme joukkueiden tason suhteen viisaampia. Otan kevyen suosituksen kotimenestyksen puolesta – vetosuositus on KalPa voittaa ottelun kertoimella 1,79.

Betsson tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.