© Kuva: Juha Tamminen

JYP – Ässät: Kerroinasettelu yllättää

Liiga
JYP – Ässät
Perjantai 27.09. klo 18:30

Liiga jatkuu perjantaina ja otan noston Jyväskylässä pelattavasta ottelusta JYP – Ässät. Kummallakin joukkueella on alla huono viime kausi, josta lähdetään parantamaan tälle kaudelle. Alun perusteella ainakin Ässät tuntuisi olevan tiiviimpi paketti kuin hirvittävän huonosti sujuneella viime kaudella. JYP on vielä hieman arvoitus – kaikkea potentiaalia ei ole vielä nähty.

JYP hakee vielä itseään ja kuuden pelin jälkeen tilillä on vastaa yksi kolmen pisteen voitto. Keskiviikkona Pekka Tirkkosen suojatit vierailivat Raumalla, jossa Lukko osoittautui liian vahvaksi ponnettomia vieraita vastaan. Hyökkäyksissä ei ollut vaaramomenttia ja puolustuspelaaminen oli tahdotonta. Kotona joukkueen voisi odottaa skarppaavan, mutta JYP ei tämänhetkiseltä iskultaan mitenkään hurmaa.

Ässät on päässyt huilimaan koko viikon. Viime lauantaina Pata kaatoi ansaitusti Ilveksen. Ässät ei ole ylöspäin ollut erityisen juonikas, mutta suurin ero viime kauteen on paljon tylympi puolustustyöskentely. Sokerina pohjalla Ässien laadukkaat maalivahdit hoitavat loput hommat. Ei ole kovin suurta väliä, isketäänkö uuniin Daniil Tarasov vai Sami Aittokallio.

Lyö vetoa ottelusta:

Kotiedulle on toki laskettava tässä ottelussa ihan merkittävä vaikutus, mutta silti ottelun kertoimet yllättävät: JYP on saatu todella selkeäksi suosikiksi, vaikkei pelin kulkemisesta ole juuri takuita. Tämä pakottaa ottamaan kantaa vierasmenestyksen puolesta. Vetosuositus on Ässät voittaa (mukaan lukien jatkoaika ja rangaistuslaukaukset) kertoimella 2,85.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.