Jokerit-tähti palasi voitokkaasti vanhaan kotihalliinsa – eräs asia jäi ”harmittamaan” – ”Näköjään ovat minut nopeasti unohtaneet”

© Kuva: Mikko Taipale/Jokerit

Jokereiden maanantain 4-1-voitto-ottelu vieraissa Lokomotiv Jaroslavlia vastaan oli erityisen mieleenpainuva helsinkiläisjoukkueen Petri Kontiolalle.

Kontiola pelasi ennen Jokereihin saapumistaan edelliset viisi sesonkia Lokomotiv-paidassa ja keskushyökkääjä palasi nyt ensi kertaa vanhaan kotihalliinsa vierasjoukkueen väreissä.

Kauden kolmas voitto oli Jokereiden ykkössentterin mieleen, mutta eräs asia jäi kuitenkin hieman ”harmittamaan”.

– Ei ollut mitään video-show’ta tai sellaista. Olin kyllä vähän pettynyt siinä mielessä, että näköjään he ovat minut nopeasti unohtaneet, Kontiola vitsaili Jokereiden nettisivulla ja jatkoi:

– Mutta olihan se spesiaali-ilta. Paljon jätkiä, joiden kanssa on pelannut monta vuotta. Alkulämmöissä ja ehkä ihan pelin alussa se vaikutti, mutta siitä se lähti ja oli ihan samanlainen kuin muutkin pelit.

Jokerit katkaisi voitollaan kolmen ottelun tappioputkensa ja ”Konna” korostikin pelin suurta merkitystä.

– Henkisesti tosi iso voitto. Saatiin peliä sennäköiseksi, mitä sen on pitänytkin olla tässä. Toivottavasti se aukaisi lukkoja, mutta kovia pelejä on kyllä edessä heti tähän peräänkin. Nähdään koko ajan, missä oikeasti mennään, Kontiola painotti.

Jokerit jatkaa kauttaan jo keskiviikkona, kun se saa kotihallissaan vastaansa KHL:n viime kauden mestarin TsSKA Moskovan.

Helsinkiläiset eivät ole päässeet kauden ensimmäisten viikkojen aikana helpolla, sillä vastaan ovat tulleet heti kättelyssä itäliigan suurseurat, kuten Avangard Omsk, Ak Bars Kazan, Pietarin SKA ja maanantaina siis Lokomotiv.

– Sitä olen itsekin katsellut, että hyvin on tehty otteluohjelma. Saadaan mennä pää punaisena koko ajan, Kontiola naurahti.