Jokerit – Dinamo Riga: Tuleeko tasonnosto?

KHL
Jokerit – Dinamo Riga
Lauantai 07.09. klo 16:00

Jokerit pelaa lauantaina vielä kolmannen kotiottelun ennen vieraskiertueelle siirtymistä. Kaksi ensimmäistä ottelua eivät ole sujuneet narripaidoilla ollenkaan suunnitelmien mukaan ja lauantaina olisi syytä suorittaa selkeä tasonnosto jo pelkän uskottavuuden nimissä. Tilannetta ei helpota yhtään, että Dinamo Rigan kauden aloitus on ollut oikein pirteä.

Jokerien taso ei riittänyt torstaina alkuunkaan AK Bars Kazania vastaan. Lauri Marjamäelle ja koko porukalle tuli kotiläksyjä, sillä joukkue hävisi kaksinkamppailut aivan liian usein. Lisäksi peliväline menetettiin liian helposti ja viimeistely ei vakuuttanut. Jokerit on tällä hetkellä tehoton, haluton ja kuriton joukkue. Lisäksi tiheässä pelirytmissä veneen kääntäminen voi olla vaikeampaa kuin uskoisikaan.

Dinamo Riga on ollut tähänastisissa otteluissaan tiukka paketti. Kaksi voittoa yhteismaalein 5-1 kertoo hyvästä peli-ilmeestä – lisäksi voitot ovat olleet ansaittuja. Tosin vastukset eivät ole olleet kovimmasta päästä. Rigalle ennustettiin ennen kautta vain murusia ja paperilla sillä ei ole Jokerien laatua. Silti avausviikon tapahtumat saavat kyseenalaistamaan Jokerien selkeän suosikkiaseman.

Lyö vetoa ottelusta:

Jokereihin luotto palaa vasta otteiden parannuttua. Tällä hetkellä Jokerit maistuu lähinnä vastapelikohteena. Otan kevyen sipaisun sen puolesta, että Riga ottaa ottelusta vähintään pisteen. Vetosuositus on Dinamo Riga +0.5 kertoimella 2,40.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.