TPS:n antamat potkut Jonne Virtaselle ovat olleet yksi Liigan syksyn isoimmista puheenaiheista. Kulisseista on pikkuhiljaa tihkunut lisää tietoa kiistan taustoista.

Virtanen vieraili keskiviikkona Iltalehden Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa. Keskustelussa esiin nousi keväällä kohauttanut kuva, jossa Virtanen esiintyi turkulaisessa pubissa alasti sammuneena. Kuva herätti paljon paheksuntaa – myös TPS:n leirissä kuva herätti närää.

Samalla kuitenkin TPS päätti palkita Virtasen. Kiekkotähti kertoo, että seuran gaalassa alastonkuva nostettiin seuran toimesta esille ”vuoden sykähdyttävimpänä hetkenä”. Virtanen sai erikseen pokaalin kohukuvasta.

Tapaus ihmetytti hyökkääjää, joka kertoo harmittelevansa kesän tapausta.

– Sain siis pokaalin siitä, että olin sammunut alasti. En olisi itse enää kovin mielissäni ottanut sitä enää esille – paikalla oli kuitenkin kaikki vaimot ja koko henkilökunta, Virtanen täräyttää Iltalehdelle.

Virtanen näytti lähetyksessä kuvan vielä oudosta pokaalista. Tapaus ihmetytti myös toimittaja Susanne Päivärintaa, joka näytti itsekin hämmentyvän kuvasta.

– En ole halunnut tuoda näitä esiin, mutta tässä on alkanut tikareita lentämään suuntaan jos toiseen. Ja mun ei tarvitse keksiä mitään – onhan tämä ihan älytön juttu, Virtanen naulaa.