Edmonton Oilers -tähti avautui Jesse Puljujärven tilanteesta – paljasti syyn suomalaisen vaikeuksiin NHL:ssä

© Kuva: Getty Images
Edmonton matkaa Vegasiin! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärven on matkannut kivisen tien NHL:ssä Edmonton Oilersin organisaatiossa.

Vuoden 2011 varaustilaisuudessa ykkösenä valittu Oilersin tähtihyökkääjä Ryan Nugent-Hopkins ymmärtää hyvin Puljujärven NHL-uran aloittamisen vaikeuden.

– Hänellä on ollut nuorena pelaajana selvästi turhautumista tilanteeseensa. Minäkin olin Oilersissa hyvin nuoresta iästä lähtien – nuorelle pelaajalla tapahtuu turhautumista jokaisessa joukkueessa, Nugent-Hopkins valaisi Sportsnetin 31 Thoughts podcastissa.

– Aina ei voi päästä pelaamaan kärkiketjujen minuutteja. Tiedän, että Jesse on ollut sen suhteen hieman turhautunut. En aio sanoa kenen vika se on – tai sitä, että onko hän oikeassa vai väärässä. Tiedän mihin Jesse pystyy kaukalossa, Oilers-tähti jatkoi.

Nugent-Hopkinsilla on selkeä näkemys siihen, mistä Puljujärven ongelmat johtuvat.

– Hän on todella, todella lahjakas pelaaja. Hän on iso jätkä, jolla on kaikki tarvittavat ominaisuudet. Mielestäni hän saattaa välillä hieman liikaa pettyä tekemiseensä. Itseluottamus on iso asia jääkiekossa ja olen joskus nähnyt hänen itseluottamuksensa katoavan, jos hän ei pelaa parasta peliään tai peliä, johon hän tietää pystyvänsä, Nugent-Hopkins kertoo.

Puljujärvi teki kauden alussa kovan ratkaisun solmimalla yksivuotisen sopimuksen Oulun Kärppien kanssa. Oilersin leirissä oltiin ainakin harmissaan tästä päätöksestä.

– On harmittavaa nähdä hänen menevän tuota reittiä, sillä hän on loistava jätkä meille, ja kaveri jota tarvitsisimme paljon, Nugent-Hopkins valitteli.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Edmonton matkaa Vegasiin! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!