© Kuva: Juha Tamminen

Ässät – Tappara: Padan pakka on tiukka

Liiga
Ässät – Tappara
Torstai 18.09. klo 18:30

Keskiviikon toinen nosto Liigasta otetaan Porista, jossa kauden hyvällä sykkeellä aloittaneet Ässät ja Tappara ottavat yhteen. Kumpikaan ei ole vielä tällä kaudella joutunut kokemaan tappiota. Isännille tappiot tulivat kylläkin viime kaudella hyvin tutuiksi. Ässien parempaa kautta ennakoitiin jo edellisellä viikolla julkaistussa kausivetovihjeessä.

Ässät voitti ensin Lukon 2-1 kotona ja heti perään TPS:n 1-3 vieraissa. TPS:ää vastaan Porilaiset olivat ratkaisevan verran tehokkaampia, vaikka isännät painoivat ottelun loppupuolella päälle kovaa. Ari-Pekka Selin on saanut Padan pakan tiukaksi heti kauden alussa, eikä viime kauden kaltaisia vapaataipaleita joukkueen maalille pääse enää tulemaan. Syystäkin ilmeet ovat kirkastuneet Porissa.

Tappara otti yhden suoran voiton ja yhden jatkoaikavoiton aloitusviikonloppuna. Ilvestä vastaan kyseessä oli maalin peli ja Tappara oli tarvittavan verran terävämpi. Jyppiä vastaan Tappara lämpeni hitaasti, mutta tuli laadukkaan ja sitkeän työskentelynsä ansiosta tasoihin ja vei ottelun jatkoajalla. Nähdyn perusteella Tapparalla on kyky jauhaa maaleja, mutta puolustuspelaaminen ei ole kaikin osin vielä valmista. Maalissa Christian Heljangolla on paremmat ja huonommat päivänsä.

Lyö vetoa ottelusta:

Tappara on laatuetunsa puolesta pikkusuosikki Isomäessä. Ässät on kuitenkin osoittanut, että sitä ei voi tällä kaudella ottaa kevyesti. Vetomarkkinat näyttävät niin Tappara-myönteisiltä, että otan pienen kannanoton kotimenestyksestä ja teen Ässille vedon: Ottelun voittaja (sis. jatkoaika ja rangaistuslaukaukset) Ässät kertoimella 2,31.

Betsson tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.