Kiekkoraamattu: Kahden suomalaisen NHL-tähden pelinumero jäädytetään – ”Toista samanlaista ei tule pitkään aikaan”

© Kuva: Getty Images
NHL:ssä Penguins - Bruins! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

”Kiekkoraamatuksi” tituleerattu The Hockey New -lehti julkaisi vastikään artikkelin, jossa arvioitiin tulevat pelipaitansa kattoon saavat NHL-pelaajat.

Suomalaisittain katsottuna lista oli komeaa katsottavaa, sillä Nashville Predatorsin maalivahti Pekka Rinne ja Minnesota Wildin hyökkääjä Mikko Koivu noteerattiin potentiaalisina vaihtoehtoina pelinumeron jäädyttämiseen.

36-vuotias Rinne on alkujaan Predatorsin kahdeksannen kierroksen varaus. Hän on ollut neljästi ehdokkaana parhaalle maalivahdille jaettavaan Vezina-palkintoon sekä kolme kertaa hänet on äänestetty kymmenen parhaan joukkoon arvokkaimmalle pelaajalle jaettavaan Hart-palkintoon.

Rinne on ylivoimaisesti Predatorsin menestyksekkäin maalivahti, sillä hänen 341 voittoaan on lähes 200 enemmän kuin seuraavana tulevalla Tomas Vokounilla. Rinne pelannut Predatorsissa 623 ottelua, joka on seuran maalivahdeista eniten sekä kenttäpelaajista neljänneksi eniten.

– Nostakaa Rinteen numero 35 kattoon, kun hänen peliuransa on valmis. On mahdollista, että toista samanlaista ei tule pitkään aikaan, The Hockey News kirjoittaa.

Toinen suomalainen seuraikoni, Mikko Koivu, on pelannut kaikki uransa 973 ottelua Minnesota Wildin riveissä. 36-vuotias sentteri on toiminut Wildin kapteenina jo vuodesta 2009 lähtien.

Koivu on Wildin historian eniten otteluita pelannut pelaaja sekä hän on myös seurassa eniten pisteitä (688) tehnyt pelaaja.

– Hän on ollut ollut Wildin organisaation kasvot lähes heti uransa alusta asti. Ei ole ketään muuta nykyistä tai entistä Wild-pelaajaa, joka olisi yhtä oikeutettu saamaan pelinumeroaan kattoon, The Hockey News hehkuttaa.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

NHL:ssä Penguins - Bruins! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!