Sairaus pilasi NHL-konkarin paluun Suomeen – tekee ensi kaudella uutta nousua Liigassa: ”Yhä parhaimmistoa”

© Kuva: Ilari Isotalo

Lauri Korpikoski on pysynyt tänä kesänä terveenä ja hänen valmistautumisensa kohti tulevaa kautta on sujunut mainiosti, uutisoi The Hockey Writers.

Kokenut hyökkääjä palasi viime kaudella Liigaan ja TPS:ään vuosien tauon jälkeen, muttei pystynyt lopulta pelaamaan kuin neljä runkosarjaottelua sekä kolme pudotuspeliottelua. Tähän syynä oli sydänlihastulehdus, joka piti miehen todella pitkään sivussa. Kautensa Korpikoski avasi vasta runkosarjan loppusuoralla 3. maaliskuuta.

Nyt tilanne on kuitenkin toisenlainen, sillä Korpikoski on pystynyt harjoittelemaan kunnolla. Tätä menoa TPS-kapteeni onkin kovassa kunnossa, kun kiekko tippuu taas syksyllä jäähän.

– Ensi kaudella Korpikosken pitäisi olla paljon lähempänä omaa itseään. Hän aloittaa kauden todennäköisesti kakkos- tai kolmosketjussa ja saa varmasti enemmän jääaikaa, mikäli asiat menevät suunnitellusti. Liigassa hän voi olla yhä parhaimmistoa, The Hockey Writers povaa.