Patrik Laineen ympärillä velloo ihmeellinen huhu – NHL-toimittaja latasi suoran kantansa

© Kuva: Getty Images
HPK testaa KooKoon vireen! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Uutisoimme viime viikolla, että Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedmanin mukaan Patrik Laineen ympärillä leijuu hämmentävä huhu.

– Jetsin kärkipelaajien vaatimustaso on kova. Heidän mukaan kaikkien on hyväksyttävä yhteiset tavoitteet. Nyt on koettu niin, että Laine ei sitoutunut tarpeeksi. Laine piti joitain vaatimuksia naurettavina, toimittaja oli paljastanut artikkelissaan.

Nyt ikävään aiheeseen on ottanut kantaa myös Winnipeg Sun -lehden paikallistoimittaja Scott Billeck.

– Yhtäkään näistä Laineen ympärillä vellovista huhuista ei ole osoitettu todeksi. Se, että pelaaja haluaa tutkia kaikki vaihtoehtonsa, ei tarkoita sitä, että hän haluaa yksisuuntaisen lennon Winnipeg James Armstrong Richardsonin kansainväliseltä lentoasemalta, Billeck latasi.

Billeck näkee, että Laineella on kaksi sopivaa vaihtoehtoa parhaillaan meneillään olevissa sopimusneuvotteluissa.

– Laineelle on paljon pohdittavaa vielä. Vaihtoehtoina ovat lyhyt siltasopimus tai sitten viiden vuoden mittainen sopimus, niin kuin Auston Matthewsillä. Viisivuotisella paperilla hän saisi vapaana pelaajana vallan sopimuksen päätyttyä ja pankkiholvin täydeltä rahaa, toimittaja kertoo.

HPK testaa KooKoon vireen! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!