NHL-toimittaja varmana: Joe Thornton ja Patrick Marleau rustaamassa sopimukset samaan NHL-seuraan – ”Se olisi loogista”

© Kuva: Getty Images

NBC Sports Californian toimittaja Brodie Brazil nosti tuoreessa podcastissaan puheeksi ilman sopimusta olevien legendojen Patrick Marleaun ja Joe Thorntonin jatkosta NHL:ssä.

Brazil uskoo, että ikoninen kaksikko tekee ensi kaudella paluun yhteen tuttuun San Jose Sharks -nuttuun.

– Miksi se ei kävisi järkiinsä, että Marleau ja Thornton allekirjoittaisivat identtiset sopimukset Sharksiin samana päivänä. En tiedä varmuudella, mutta mietin tätä asiaa ja se olisi loogista, jos tämä kaksikko tekisi sopimukset San Jose Sharksin kanssa, toimittaja kertoo.

40-vuotias Thornton pelasi viime kaudella Sharksin riveissä 73 ottelua tehopistein 16+35=51. Hall of Fameen uransa jälkeen pääsevä sentteri on pelannut NHL:ssä huimat 1566 ottelua pinnoin 413+1065=1478.

Syksyllä 40 vuotta täyttävä Marleau pelasi viime kaudella Toronto Maple Leafsin mukana 73 ottelua pinnoin 16+35=51. 19 kautta Sharksia urallaan edustanut hyökkääjä on pelannut NHL:ssä hurjat 1657 ottelua yhteispistein 551+615=1166.