Neljä suomalaista avaa KHL-kautensa kiinalaisella jättiareenalla – sarja tiedotti asiasta mahtipontiseen tyyliin, katso video!

© Kuva: AK Bars

KHL julkistaa tulevan kauden otteluohjelman kokonaisuudessaan torstaina, mutta jo keskiviikkona tiedotettiin maistiaisia itäliigan avausotteluista.

Sarjan ainoan kiinalaisjoukkueen Kunlun Red Starin kotipaikka on virallisesti Peking, mutta tulevan sesongin avausottelu on viety yli 2000 kilometrin päähän etelään Shenzhenin kaupunkiin, jossa Kunlun kohtaa 3.syyskuuta Salavat Julajev Ufan yli 18 000 katsojaa vetävällä jättiareenalla.

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun 12 miljoonan asukkaan kaupungissa pelataan KHL-ottelu.

KHL julkisti asian Twitter-tilillään komealla ja mahtipontisella videolla.

Ottelussa nähdään myös runsaasti suomalaisväriä, sillä kotijoukkue Kunlunin paidassa nähdään Olli Palola ja Salavatin kokoonpanosta löytyvät puolestaan Juha Metsola, Sakari Manninen, sekä Teemu Hartikainen.