Iskikö ahneus? NHL:n nimekkäin vapaa puolustajatähti vaatii jättimäistä kausipalkkaa!

© Kuva: Getty Images
Änärissä Anaheim - Buffalo! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Toronto Maple Leafsiä koko aiemman NHL-uransa edustanut, mutta kauden jälkeen ilman jatkosopimusta jäänyt puolustaja Jake Gardiner on tämän hetken nimekkäin vapaa puolustajanimi NHL:ssä.

Kokenut 29-vuotias yhdysvaltalainen iski toissa kaudella tiskiin 52 tehopistettä ja onnistui päättyneelläkin kaudella takomaan 62 peliin 30 tehopinnaa. Konkaripuolustajan taso riittää siis heittämällä taalajäille, joskin miehen hirmuinen palkkapyyntö on karistanut toistaiseksi kaikki kiinnostuneet.

Gardiner vaatii useiden Pohjois-Amerikasta kantautuvien sisäpiiritietojen mukaan tulevalta seuraltaan pitkää sopimusta peräti seitsemän miljoonan dollarin vuosipalkalla. NHL-urallaan 551 runkosarjaottelua Maple Leafsin paidassa pelanneen jenkkipakin olisikin karsittava palkkapyynnöstään pois vähintään miljoona dollaria, muuten pelipaikka tulevalla kaudella on kiven alla.

NBC Sportsin Scott Billeckin mukaan ainakin New Jersey Devils on ollut kiinnostunut puolustajasta, joskin P.K. Subbanin hankkiminen taannoin Nashville Predatorsista tarkoitti samalla sitä, ettei Gardinerin tyyppinen kiekkoa hyvin liikuttava puolustaja ole enää seuran hankintalistan kärjessä.

LUE MYÖS: Buffalo Sabresistä pois kaupattu ruotsalaislupaus heittää piikin vanhalle seuralleen: ”Chicagossa ainakin tiedetään…”

LUE MYÖS: Jack Hughes dominoi New Jerseyn tulokastapahtumaa: tehtaili hetkessä viisi tehopinnaa!

Änärissä Anaheim - Buffalo! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!