Hyvästi NHL! Suomalaisfloppi paljasti tarttuneensa heti KHL-jätin tarjoukseen: ”Erittäin helppo valinta”

© Kuva: Getty Images

Hyökkääjä Jori Lehterä edustaa ensi kaudesta lähtien SKA Pietaria, jonka kanssa hän pääsi sopimukseen jo aiemmin tänä kesänä.

31-vuotias suomalaiskonkari ehti pelaamaan NHL:ssä viisi vuotta, joista viimeiset kaudet menivät Philadelphia Flyersissa. Kulunut kausi oli Lehterälle kuitenkin erittäin vaikea, sillä hän ei meinannut mahtua NHL:ssä pelaavaan kokoonpanoon ja samaan aikaan hänen nimensä pyöri otsikoissa huumausainekohun vuoksi.

– Minulla ei ollut aikaa saada tarjouksia NHL-seuroilta. Suostuin välittömästi SKA:n tarjoukseen – tämä on yksi Euroopan vahvimmista joukkueista. Valinta oli erittäin helppo, enkä kysynyt asiasta edes SKA:n suomalaisilta, Lehterä kommentoi Allhockey.ru:n mukaan.

Suomalaishyökkääjä oli saanut kuitenkin tärkeää tietoa SKA:sta hänen hyvältä ystävältään Vladimir Tarasenkolta.

– Hän kertoi paljon hyviä asioita seurasta, Lehterä sanoi.