Montreal Canadiens kohautti kiekkomaailmaa aikaisemmin tällä viikolla, kun seura yritti kaapata offer sheetin avulla Carolina Hurricanesin tähtihyökkääjän Sebastian Ahon.

Canadiensin yritys epäonnistui lopulta, kun Hurricanes suostui odotetusti maksamaan rahakkaan sopimustarjouksen.

Canadiensin temppu noteerattiin varmasti ympäri NHL:ää ja se saattoi tuoda rohkeutta muille seuroille yrittää samaa.

Nyt huhuihin on noussu toinen potentiaalinen offer sheetin -kohde: Toronto Maple Leafsin tähtihyökkääjä Mitch Marner, joka on parhaillaan ilman sopimusta.

Sportsnetin toimittaja Joey Vendetta sai tietoonsa, että Marnerin kaappaamisyritystä suunnitellaan jo toistaiseksi tuntemattoman NHL-seuran toimesta.

– Kuulin, että kyseessä on joukkue, jolla on tietysti tilaa palkkakatossa ja varausvuoroja tähän tarjoukseen. Heillä on myös hieman historiaa Maple Leafsin suhteen, toimittaja Vendetta kertoi Sportsnet 590 -radiokanavalla.

Vendettan mukaan mahdollinen sopimustarjous toisi Marnerille noin 12,5 miljoonan dollarin palkan. Tämä tietäisi sitä, että Maple Leafs voi saada kompensaationa neljä ykkösvarausta tarjouksen tehneeltä joukkueelta.

Ainakin yksi seura, jolla jäi varmasti heinäkuun Free Agent Frenzystä hieman hampaan koloon on New York Islanders.

– Islanders menetti Artemi Panarinin, mutta he eivät ole vielä lopettaneet ison vonkaleen metsästämistä. Offer sheet on ihan aito vaihtoehto heille ja Marner on todennäköisin kohde, TSN:n toimittaja Mike Kelly sanoi Twitterissä.