Edes Laine, Rantanen ja Kakko eivät riittäneet – suomalaisvahti kuittailee tylysti NHL-hyökkääjille

© Kuva: Getty Images
Stanley Cup -finaalit alkavat! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

NHL-seura Minnesota Wildin organisaatiossa pelaava maalivahti Kaapo Kähkönen harjoittelee parhaillaan Suomessa.

Maalivahtilupaus kertoi maanantaina Twitterissä, että hän oli käynyt tänä kesänä ensimmäistä kertaa jäällä. Mukana olivat myös NHL-hyökkääjät Patrik LaineMikko Rantanen sekä Kaapo Kakko, joille Kähkönen kuitenkin kuittaili jäällä käynnin jälkeen.

– Kävin tänään Paten, Mikon ja Kaapon kans jäällä, itelle kesän eka kerta. Meni ihan hyvin mutta tossa kun saa taas tatsin kunnolla päälle niin jos vähän kovempia laukojia löytyis niin tervetuloa mukaan… Kähkönen kirjoitti.

Stanley Cup -finaalit alkavat! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!