Venäläistähti Nikita Gusev ja Vegas Golden Knights ovat neuvotelleet läpi kesän NHL-sopimuksesta, mutta lopullista tulosta ei ole saatu aikaan.

Golden Knights olisi raporttien mukaan valmis tarjoamaan kahden miljoonan dollarin palkkaa, kun taas Gusevin leirissä vaaditaan neljän miljoonan dollarin palkkapussia.

Gusevin nimi on ollut läpi kesän kauppahuhuissa, eikä venäläishyökkääjän agentti Juri Nikolajev ainakaan kiellä NHL-seurojen yhteydenottoja.

– Vegas ei ole vieläkään kaupannut Gusevia toiseen NHL-seuraan, vaikka tiedän, että he ovat saaneet tarjouksia. Pidän jatkuvasti yhteyttä seuraan ja edustan Nikitaa Pohjois-Amerikassa. Nikita toivoo tietenkin pysyvänsä Vegasissa. Nyt pallo on heidän puolellaan, Nikolajev kertoi Championatin haastattelussa.

Nikolajev väittää, että Gusev on valmis tekemään täyskäännöksen NHL-unelman suhteen, jos tilanteeseen ei ala tulla ratkaisua.

– Pietarin SKA omistaa Gusevin KHL-oikeudet. Meillä on tietty aikaraja, jonka umpeuduttua joudumme pakottamaan asioiden tapahtumista neuvottelemalla SKA:n kanssa sopimuksesta, Nikolajev uhkaa.