Yllätävää kriitiikkiä! NHL:n suomalaisvaraus siirtyy Liigaan – valinta kummastuttaa Kanadassa: ”Vaikea ymmärtää”

© Kuva: Getty Images
NHL:ssä Florida - Tampa Bay! Lunasta talletusbonus!

Kanadassa on herännyt erikoinen polemiikki nuoren Lassi Thomsonin ensi kauden seuravalinnasta.

Ottawa Senators nappasi nuoren pakkilupauksen ensimmäisellä kierroksella (19. varausvuoro). Suomalainen oli tilaisuuden yllättäjiä – harva osasi odottaa, että Thomson napataan näin aikaisin.

Vielä suurempi yllätys nähtiin varauksen jälkeen. Kanadan tv-lähetyksessä alkoi heti valinnan jälkeen nimittäin yllättävän suora keskustelu Thomsonin seuravalinnasta. Pakki on aiemmin kertonut siirtyvänsä ensi kaudeksi Suomeen ja Ilvekseen.

Tv-lähetyksessä puitiin, kuinka WHL-seura Kelowna Rockets olisi suomalaiselle parempi paikka kehittyä. Thomson kiekkoili menneen kauden juuri Rocketsin riveissä.

– Ihmisiä huolettaa, että hän siirtyy Suomeen ammattilaiseksi. Minun on vaikea ymmärtää ratkaisua, sillä Kelowna Rockets isännöi ensi kaudella Memorial Cupia, lähetyksessä ruodittiin.

Kokenut NHL-vaikuttaja Brian Burke uskoo jopa, että Senators-johto voi yrittää suostutella suomalaista vaihtamaan mielipidettään.

– Senators voi painostaa häntä sanomalla, ettemme tee heti sopimusta, jos et muuta mielipidettäsi. Silloin he odottaisivat diilin kanssa pidempään ja katsoisivat ensin, miten pelit sujuvat, Burke heitti.

Senators-leirissä mielipide oli kuitenkin toinen. GM Pierre Dorion kuittasi huolet ytimekkäästi.

– Juttelemme hänen kanssaan tulevasta pelipaikasta. Jos hän haluaa pelata Kelownassa, me tuemme häntä. jos hän haluaa pelata Suomessa, me tuemme häntä, Dorion vastasi.

Katso keskustelu tästä:


Näin lunastat 50€ ilmaisen livevedon Mestarien liigaan! 

  1. Avaa tili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20€ ja lyö vähintään 1€ veto mihin tahansa kohteeseen, jossa kerroin on 1,50 tai suurempi.
  3. Saat heti 50€ arvoisen live-vedon!

NHL:ssä Florida - Tampa Bay! Lunasta talletusbonus!