Washington Capitalsin supertähden huumekohulle ratkaisu! Näin seura ja NHL kommentoivat asiaa

© Kuva: Getty Images
Tiistaina Valko-Venäjällä kolmas finaali - Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Washington Capitalsin venäläistähti Jevgeni Kuznetsov on elänyt viime päivät varsin jänniä aikoja miehestä epämääräisissä oloissa kuvatun videon vuodettua julkisuuteen.

Capitalsin suurimpiin tähtiin lukeutuva 27-vuotias keskushyökkääjä kielsi osallisuutensa videolla näkyviin (todennäköisiin) huumausaineisiin, joskin sekä miehen seura Capitals että NHL ilmoittivat tutkivansa asiaa. Osapuolet ovat nyt julkaisseet omat lausuntonsa asiasta.

– Vaikka emme hyväksy missään tilanteissa Kuznetsovin tekemiä ratkaisuja tuona kyseisenä iltana, niin hänen kertomuksensa vastaa niitä tietoja, joita olemme pystyneet keräämään. Meillä ei ole perustetta epäillä hänen tarinaansa siitä, mitä tapahtui tai ei tapahtunut. Tämä asia on meidän osaltamme virallisesti käsitelty, NHL:n julkaisemassa lausunnossa todettiin.

– Vaikka en olekaan koskaan käyttänyt laittomia huumeita, haluan pyytää anteeksi Capitalsilta, joukkuekavereilta, faneilta ja kaikilta muilta sitä, että päädyin huonoon tilanteeseen. Tämä oli minulle iso opetus, Kuznetsov lausui omassa tiedotteessaan.

Miehen seura Capitals julkaisi sekin aiheesta oman lausuntonsa.

– Vaikka olemme pettyneitä Kuznetsovin esiintymisestä videolla, niin hyväksymme hänen selityksensä ja anteeksipyyntönsä siitä, että joutui valitettavaan tilanteeseen, kuuluu seuran virallinen kanta.

Kuznetsovin episodi lienee siis näiltä osin loppuunkäsitelty.

LUE MYÖS: Ilja Kovaltshukia tällä kaudella valmentanut kanukkiluotsi myöntää: ”Hankala pelaaja”

LUE MYÖS: Liigan entinen pistepörssivoittaja yhä ilman jatkosopimusta NHL:ssä – paluu Eurooppaan edessä?

LUE MYÖS: Boston Bruinsille järkyttävä takaisku Stanley Cupin finaaleissa – supertähti sivussa, taustalla pahempi loukkaantuminen?

Tiistaina Valko-Venäjällä kolmas finaali - Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!