Tylyt terveiset! IS: Patrik Laine latasi suorat sanat kriitikoilleen: ”Katsovat teksti-tv:stä, ettei tullut pinnoja”

© Kuva: Getty Images

Winnipeg Jetsin Patrik Laine iski kuluneella kaudella 30 maalia ja 50 tehopistettä, mutta silti lokaa tuli niskaan läpi kauden.

Parhaillaan Suomessa harjoitteleva suomalaistähti ei ymmärrä kriitikoiden puheita huonosta kaudesta. Jetsin leirissä asia nähtiin aivan eri tavalla – tulihan kehitystä monilla osa-alueilla.

– Vaikka Suomessa puhutaan, että mulla oli paska kausi, niin itse en ajattele niin. Mulle tärkeintä on olla parempi pelaaja kuin edellisen kauden päättyessä. Otan mieluummin sen kuin että olisin pysynyt samanlaisena pelaajana ja tehnyt vaikka muutaman maalin enemmän.

– Kausi oli hyvä, vaikka totta kai ihmiset katsovat täällä pelkästään Tulosruudusta ja teksti-tv:stä, ettei tullut pinnoja tänään. Sitä kautta on helppo arvostella, mutta monikaan arvostelijoista ei ole nähnyt yhtään peliäni, Laine täräytti Ilta-Sanomien haastattelussa.

Tällä hetkellä Laine odottelee puolestaan jatkosopimusneuvotteluita. Suomalaistähti on antanut kolmessa vuodessa hurjat näytöt, jotka painavat varmasti paljon uutta sopimusta tehdessä.