Tällaisessa ei ole mitään järkeä! Yleisöltä lapsellista käytöstä NHL:n finaaleissa – “Aivan älytön teko”

© Kuva: Getty Images
Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

St. Louis Bluesin 1-5-tappio Stanley Cupin 6. finaalissa meni kotiyleisön keskuudessa pahemman kerran tunteisiin. Se, että iso osa katsojista lähti pois ennen pelin loppua, ei ollut edes yleisön pahin töppäys.

Se sen sijaan oli, että kentälle lensi loppuminuuteilla 1-4-tilanteessa oluttölkki. Kuten järkikin sanoo, ihan minkälaisen tavaran tahansa heittäminen kentälle on vaarallista. Siihen kun voi kompastua kuka vaan ja taittaa esimerkiksi polvensa – myös tavaroita viskovan yleisön suosikit.

– Aivan älytön teko, suomalaisselostaja Antti Mäkinen sanoi Viafreen videopätkällä.

Ottelusarja on voitoissa 3-3 ja mestaruus ratkeaa torstaiyönä.

Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!