Buffalo Sabres tiedotti Suomen aikaa varhain lauantaiaamuna mm. Twitter-tilillään, että se on tehnyt tähtipelaaja Jeff Skinnerin kanssa peräti kahdeksan vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Koviin tehoihin pystyvä hyökkääjä tienaa kaudessa yhdeksän miljoona dollaria.

Buffalo Sabres

@BuffaloSabres
IT’S DONE!

We have signed forward Jeff Skinner to an eight-year contract with an average annual value of $9 million: bufsabres.co/dHIuiX

27-vuotias laituri on pelannut NHL:ssä sesongista 2010-11 lähtien. Skinner edusti Carolina Hurricanesia vuosia, ennen kuin hän siirtyi viime kaudeksi Sabresiin. Pelaaja paukutti heti uudessa joukkueessaan hulppeat tehot 40+23=63.

Kanadalaisen uratilastoissa on uskomaton yksityiskohta. Skinnerille on kertynyt vyölle NHL:ssä 661 ottelua ja ne kaikki ovat runkosarjapelejä! Kun Buffalon viime vuosien taso on ihmisten tiedossa, tulee ensimmäisenä mieleen ajatus, että näinköhän laitahyökkääjä voi taas unohtaa haaveet Stanley Cupista ja pudotuspeleistä ylipäätään.

Jos väite ja otsikon kysymys kuulostavat yliampuvilta, niin väännetäänpä rautalangasta. Buffalo on pelannut pudotuspeleissä edellisen kerran keväällä 2011, eli yllätys yllätys, juuri kahdeksan kautta sitten.