Patrik Laine tuskin lähdössä Winnipegistä – Lähde: tällaista jättipalkkaa hän jahtaa

© Kuva: Getty Images

Patrik Laineen ja Winnipeg Jetsin sopimusneuvottelut ovat olleet tällä viikolla kuuma puheenaihe. Kiekkotoimittaja David Pagnotta kertoi jo, että Laine on valmis lähtemään toiseen joukkueeseen, mikäli Winnipegin tarjous ei miellytä.

Nyt The Winnipeg Sunin toimittaja Ken Wiebe on antanut oman näkemyksensä neuvotteluiden kulkuun. Osapuolet eivät näytä olevan kaukana toisistaan, ja millekään ovien paiskomisille ei ole tarvetta.

Winnipeg on valmis tarjoamaan Laineelle 8-9 miljoonan dollarin vuosipalkkaista pidempää sopimusta. Suomalainen maalitykki puolestaan haluaa 10 miljoonaa dollaria vuodesta, mutta hänkin haluaa sitoutua pitkään sopimukseen. Näin ollen mikään muu NHL-seura tuskin pystyy heittämään Laineelle tarjousta, johon Winnipeg ei pystyisi vastaamaan.

Toimittaja paljasti myös, että seura etsii kuumeisesti uutta kakkossentteriä Laineen rinnalle. Urakka on vain haastava. Winnipegillä on ensin tehtävä seitsemän sopimusta rajoitettujen vapaiden agenttiensa kanssa, jotka syövät ison siivun palkkakatosta.

Lue myös: NHL:n kohusikailijalla riittää kysyntää siirtomarkkinoilla – Lähde: nämä seurat kiinnostuneita

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon!