Patrik Laine sai Winnipegiltä sopimustarjouksen – kolmelle Jets-pelaajalle kenkää!

Winnipeg Jets on tarjonnut qualifying offerit eli perustarjoukset kahdelle rajoitetulle vapaalle agentilleen (RFA), Patrik Laineelle ja Kyle Connorille.

Sen sijaan Jets jätti RFA-tarjoukset tekemättä kolmelle pelaajalleen: hyökkääjä Mark Dano sekä puolustajat Nathan Beaulieu ja Joe Morrow saavat etsiä jatkossa pelipaikkansa toisaalta.

Perustarjous ei vielä tarkoita sitä, että osapuolet olisivat välttämättä vielä edes lähellä varsinaisen jatkosopimuksen solmimista. Kyseessä on minimitarjous, jonka ainoana tarkoituksena on estää pelaajia päätymästä rajoittamattomiksi vapaiksi agenteiksi (UFA). Tällöin myös kaikilla muilla NHL-seuroilla olisi mahdollisuus napata pelaajat itselleen ilman korvausta.

Perustarjouksen tekeminen tarkoittaa joka tapauksessa sitä, että seuralla on halukkuutta solmia jatkosopimus pelaajansa kanssa. Laineen lopullisen vuosipalkan on arveltu kohoavan jopa lähellä yhdeksää miljoonaa dollaria.

LUE MYÖS: Loistouutisia! New York Rangers värväsi Tuomo Ruudun

LUE MYÖS: Nyt tuli puskista! Venäläinen NHL-supertähti ilmestyi liigaseuran harjoituksiin