Olli Määtän lähtö avasi huiman tilaisuuden – Lähde: Pittsburgh yrittää kaapata NHL-tähtihyökkääjän!

Perjantaina liigassa JYP - HPK! Lunasta talletusbonus!

Pittsburgh Penguins teki sunnuntaina kovan peliliikkeen kauppaamalla puolustaja Olli Määtän Chicago Blackhawksiin. Penguins sai vastikkeena takaisin hyökkääjä Dominik Kahunin.

Penguinsilla on nyt Määtän kauppaamisen jälkeen 6,375 miljoonaa dollaria tilaa palkkakatossa, joten seura voi vahvistaa kesällä rivejään kovallakin nimellä.

Pittsburgh Hockey Now -sivusto sai Määtän kauppaamisen jälkeen tietoonsa, että Penguinsilla on jo selkeä kohde tähtäimessä, mihin he aikovat käyttää loput palkkakatostaan.

– NHL:n sisäpiiritieto paljasti meille, että Penguins metsästää sopimuksen tähän kauteen päättävää hyökkääjää Wayne Simmondsia. Lähteen mukaan Penguins etsii lisää särmää hyökkäykseen, joten uskomus on se, että Simmonds saa puhelun Penguinsilta, Pittsburgh Hockey Now -sivustolla kirjoitetaan.

Simmonds pelasi päättyneellä kaudella Philadelphia Flyersin riveissä 62 ottelua tehoin 16+11=27. 30-vuotias kanadalainen kaupattiin keväällä Nashville Predatorsiin, jossa mies teki 17 pelissä vain yhden maalin ja kolme tehopistettä.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)

Perjantaina liigassa JYP - HPK! Lunasta talletusbonus!