Ohhoh! Rasmus Ristolaisen nimi liitettiin jättikauppaan, vastike ei päätä huimaa – ”Hänen vaihtoarvonsa on tippunut”

© Kuva: Getty Images

The Athletic -lehden Tampa Bay Lightningin asiantuntija Joe Smith uskoo, että Buffalo Sabresin puolustaja Rasmus Ristolaisesta voi tulla vaihtotavaraa kesällä.

Ristolaista huhuttiin jo keväällä Lightningin riveihin, ja nyt kauden päätyttyä suomalaiseen liittyvät siirtohuhut ovat jälleen kiihtyneet.

Smithin mukaan Lightningilla on suuri tarve puolustajalle ja seuran yhtenä vaihtoehtona on hankkia Ristolainen isossa vaihtokaupassa, jossa Sabresiin matkaisi toinen hyökkääjistä J.T Miller tai Tyler Johnson. Kauppaan liitettäisiin myös konkarihyökkääjä Ryan Callahanin kauhea 5,8 miljoonan dollarin sopimus.

Vaikka Ristolaisen vaihtoarvo on ottanut viime vuosina paljon osumaa, on Smithin ehdottama hinta alhainen asiantuntijoiden mielestä.

– Tässä on tarpeeksi pintaa, jotta tämä toimisi. Jos Sabres tekee palveluksen Lightningille ja ottaa Callahanin sopimuksen itselleen, niin siitä tulisi saada vastikkeena vielä jokin kiekkolupaus, The Athletic -lehden toimittaja Joe Yerdon sanoi.

– Uskon tähän ehdotukseen. Sabres kieltäytyi Ristolaisen kauppaamisesta Taylor Halliin kaksi vuotta sitten. Hänen vaihtoarvonsa on tippunut paljon sen jälkeen, mutta ihmiset näkevät J.T Millerin tilastot ja ajattelevat vain mielessään: Kyle Okposo! Uskon, että Sabres haluaa tässä kaupassa vielä hieman lisää takaisin. Ei ehkä sitä kovinta kärkilupausta, mutta kelvollisen kiekkolupauksen, Sabresin hovitoimittaja John Vogl uskoo.


Lunasta 50€ ilmaisveto Mestarien liigaan!

  1. Avaa pelitili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta ja saat 50€ ilmaisvedon Mestarien liigan peleihin.
  3. Laita vetoa sisään ja nauti peleistä!