NHL-toimittaja kertoi Kaapo Kakon olevan hänen valintansa ykköseksi – New Jerseyltä yllättävä reaktio

© Kuva: Getty Images

Kiekkomaailman polttelevin kysymys ei ole tällä hetkellä, kuka vie Stanley Cup -mestaruuden. Ykköspuheenaihe on maailman ykköslupausten vertaileminen. Kumpi on parempi: Kaapo Kakko vai Jack Hughes?

Asiaa käytiin tarkkaan läpi myös MSG Networksin kiekko-ohjelmassa. NHL-toimittaja Stan Fischlerillä oli asiaan selvä kanta: Kakko on kaksikosta hänen valintansa ykkösvaraukseksi.

– Kaikki puhuvat Hughesista ja se on ihan ymmärrettävää, mikseivät puhuisi. Hänestä on paljon sanottavaa. Mutta ajattelen, että Devils haluaa pelaajan, joka on valmiimpi, Fischler sanoi.

– Hughes on minusta vuoden tai parin päässä, pieni, eivätkä he halua toista Nico Hischierin kaltaista pientä kaveria. Kakko on taisteluvalmiimpi.

– Ihan sama mitä mieltä te muut olette, en sano, että Hughes olisi huono valinta. Sanon vain, että hänet minä valitsisin, jos olisin Ray Shero, Fischer päätti puheenvuoronsa.

Kirsikkana kakun päällä oli, että New Jersey Devilsin virallinen Twitter-tili retweettasi, eli jakoi eteenpäin, Fischlerin perustelut. Devils pitää hallussaan varaustilaisuuden ykkösvuoroa, joten Kakon hehkutuksen jakaminen on herättänyt jo spekulaatiot suomalaisen varaamisesta.

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon!