NHL-seuralegenda saa kovaa kohtelua! Kaupataan pois tai ostetaan ulos

© Kuva: Getty Images

Anaheim Ducksin mennyt kausi oli harvinaisen vaikea. Tavallisesti pudotuspeleissä kiekkoileva kanifornialaisseura jäi selvästi ratkaisupelien ulkopuolelle ja oli yksi koko sarjan heikoimmista joukkueista.

Anaheim ei ole näillä näkymin juuri vahvistumassa ensi kaudeksi, eikä seuran ympärillä pyöri siirtohuhuja. Sen sijaan seura on potkimassa pellolle nykyisiäkin pelaajia, kertoo TSN. Lähtijänä on seuralegenda Corey Perry, jolla on Teemu Selänteen jälkeen toiseksi eniten maaleja ankkapaidassa.

Anaheimilla on tiukkaa rahojen kanssa, ja Perrystä luopuminen olisi helppo tapa säästää kahisevaa. Laitahyökkääjän sopimusta on vielä kaksi kautta jäljellä, ja hän saa vuodessa palkkaa 8,625 miljoonaa dollaria. Menneellä kaudella Perry pelasi vain 31 ottelua ja teki niissä 10 tehopistettä.

TSN:n mukaan Anaheim aikoo hankkiutua Perrystä eroon tavalla tai toisella. Joko seura kauppaa hyökkääjän pois, tai sitten hänen sopimuksensa ostetaan kokonaisuudessaan ulos.

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon!