NHL:n megatähti Sidney Crosby avasi tylsänä pidettyä julkisuuskuvaansa: ”Tietoinen valinta”

© Kuva: Getty Images

Jääkiekkohistorian parhaimpiin pelaajiin lukeutuva Pittsburgh Penguinsin Sidney Crosby on jo teini-ikäisenä tottunut hurjaan mediapyöritykseen.

Supertähti on kuitenkin useista muista NHL-tähdistä poiketen vetänyt jo uransa alusta saakka selvät linjat pelaamisen ja yksityiselämänsä välille.

31-vuotias kolminkertainen Stanley Cup -voittaja ei puhu yksityiselämästään julkisuudessa, eikä mieheltä myöskään löydy sitä varten luotuja sosiaalisen median tilejä.

– Olen aina ollut tällainen. Kun olin nuori ja kasvavassa iässä, sain osakseni valtavasti huomiota ja olin jatkuvasti suurennuslasin alla. Siksi oli mukava pitää tietyt asiat omana tietonaan, Penguins-kippari kertoo The Hockey Newsille.

– Olen ylpeä saadessani pelata jääkiekkoa työkseni ja otan sen vakavasti. En jaa itsestäni henkilökohtaisia asioita sosiaalisessa mediassa – toisin kuin monet muut jätkistä. Luulen että ihmiset kunnioittavat sitä. Jokainen toimii omalla tavallaan ja tämä on jotain, joka toimii minun kohdallani.

– Jääkiekkoilijana olet monessa mielessä tavallista enemmän näkyvillä, mutta on mukavaa pitää silti tietty yksityisyys omasta elämästään, tähtihyökkääjä perustelee usein tylsänä pidettyä julkisuuskuvaansa.

LUE MYÖS: Chicago Blackhawksilla suuret suunnitelmat? Lähde: Yrittää napata toisen NHL-seuran kapteenin!

LUE MYÖS: NHL:n ”suomalaisseura” menettämässä molemmat maalivahtinsa vapaille markkinoille!