NHL-megatähdeltä lupaava kommentti – jäämässä sittenkin nykyiseen seuraansa?

© Kuva: Getty Images

Vasta vuosi sitten NHL:n arvokkaimmaksi pelaajaksi valittu New Jersey Devilsin megatähti Taylor Hall aloittaa syksyllä nykyisen sopimuksensa viimeisen kauden seurassa, eivätkä osapuolet vielä ole päässeet sopuun jatkosta tuon jälkeen.

Hallin on kerrottu olevan pettynyt seuransa liikkeisiin pelaajamarkkinoilla, joskin Jack Hughesin naaraaminen draftin ykköspaikalta sekä tähtipakki P.K. Subbanin hankkiminen pelaajakaupassa ovat omiaan kääntämään tähden pään jatkon kannalle. Mies onkin nyt antanut mediassa lupaavia lausuntoja jatkoaan ajatellen.

– Pelaajana nämä tapahtumat ovat sitä, mitä haluat seuraltasi offseasonilla nähdä. Meille on tulossa useampia uusia kasvoja – mikä on todella hyvästä joukkueelle, Hall toteaa TSN:n haastattelussa.

Vielä pari kautta sitten liigan tähtipuolustajiin lukeutuneen Subbanin tulo auttaa Hallin mukaan kaikkia.

– Pelaa hän sitten ylivoimaa tai puolustaa vastustajan kärkikentällisiä vastaan, hän tulee helpottamaan kaikkien muiden urakkaa jäällä. Olen todella innoissani päästessäni pelaamaan hänen kanssaan, Hall kehaisee jättipalkalla seuraan naarattua Subbania.

Hall on ilmoittanut haluavansa taistella loppu-uransa aikana Stanley Cupin voitosta, minkä vuoksi Hughesin ja Subbanin tulo seuraan toimii ainakin hyvänä signaalina seurajohdon suunnalta – yrityksen puutteesta homma ei tule New Jerseyssä jäämään kiinni.

LUE MYÖS: Patrik Laineen tilanne puhuttaa – NHL-asiantuntija lataa kovan arvion: ”Maisemanvaihto houkuttelee”


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.