Pekka Rinteen edustamalla Nashville Predatorsissa on edessään kohtalon vuodet. Joukkueen runko vanhenee ja menestyspaineet jylläävät hurjina. Stanley Cup -mestaruuden otollinen aika olisi lähivuosina.

Kausi 2018-19 päättyi Nashvillen osalta surkeasti. Joukkue pelasi löysästi ja tippui jo pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Ei olekaan ihme, että seura lähtee uudistamaan pelaajistoaan ensi kaudeksi.

Kiekkotoimittaja Bob McKenzie paljasti podcastissaan, että seura olisi valmis kauppaamaan sekä P.K. Subbanin sekä Kyle Turrisin.

Syyksi McKenzie mainitsee, että Nashville tarvitsee tilaa palkkakattoonsa. Seura haluaisi sorvata ykköspuolustaja Roman Josille jatkosopimuksen jo tänä kesänä. Vanha sopimus kattaa vielä seuraavan kauden 4 miljoonan dollarin hintalapulla. Seuraavassa sopimuksessa Josi tulee saamaan varmasti palkkaa yli tuplasti enemmän.

Subbanin ja Turrisin otteet olivat menneellä kaudella pettymys monelle kiekkoseuraajalle. Puolustaja Subban paukutti hyvät tehot 9+22 pelaamissaan 63 ottelussa, mutta omassa päässä peli oli sekavaa. 9 miljoonan dollarin hintalapulla häneltä voi vaatia enemmän.

Turris puolestaan viimeisteli 55 ottelussa tehot 7+16=23. Hänen vuosipalkkansa on 3,5 miljoonaa dollaria.