MM-kultaleijona Oliwer Kaski avaa NHL-seuravalintaansa – tästä syystä valitsi Detroit Red Wingsin!

© Kuva: Juha Tamminen

Liigaa päättyneellä kaudella Lahden Pelicansin riveissä dominoinut ja kautensa MM-kultaan Bratislavassa huipentanut 23-vuotias puolustaja Oliwer Kaski avasi lahtelaisseuran kotisivuilla syitä sille, miksi valitsi lopulta Detroit Red Wingsin tulevan kauden seurakseen.

– Sieltä oltiin hyvissä ajoin kiinnostuneita johtoporrasta ja valmennusta myöten. Oli luottavainen olo valita Detroit, kun ei ollut vain yksi henkilö, joka sieltä soitti. He kertoivat, miten näkevät minut pelaajana, mitä pitää kehittää ja mikä roolini voisi olla jossain vaiheessa, Kaski avaa Pelicansin verkkosivuilla.

– Siellä on uudelleenrakennusprojekti meneillään. Seurassa on paljon nuoria minun ikäisiä kavereita, joilla on iso potentiaali. Detroitissa on yksi parhaista mahdollisuuksista ottaa pelipaikka ylhäältä. Totta kai jokaisessa joukkueessa on hyviä pelaajia, mutta niissä on pieniä eroja.

Runkosarjan 59 ottelussaan upeat 51 (19+32) tehopistettä Pelicans-paidassa iskenyt puolustaja muistelee lämmöllä myös Leijonien paidassa voittamaansa MM-kultaa ja sen vaikutusta koko Suomeen.

– Juhliessa sitä alkoi vasta tajuamaan, kun huomasi, että kaikki olivat niin iloisia ja koko Suomen kansa oli juhlissa mukana. Sitä ennen oli vain joukkueen kanssa omassa kuplassa, eikä ymmärtänyt, että tuli voitettua se sama maailmanmestaruus, mitä katsoin telkkarista vuonna 2011.

Lue Kasken haastattelu kokonaisuudessaan täältä.

Lähde: Pelicans.fi

LUE MYÖS: Kova arvio! Patrik Laineelle luvassa kymmenien miljoonien arvoinen jatkosopimus?


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.