Mediajätti listasi NHL:n tuoreimmat ja kuumimmat siirtohuhut – kesästä tulossa monelle GM:lle kiireistä aikaa!

© Kuva: Getty Images

NHL:ssä tullaan näkemään kenties kaikkien aikojen vilkkain kesä pelaajakaupoissa mitattuna. Useamman seuran on pakko tehdä peliliikkeitä kalliiden jatkosopimusten, menestyspaineiden ja muiden syiden takia.

Sportsnetin TV-ohjelmassa Tim and Sid paneelin nimikkojäsenet Tim Micallef ja Sid Seixeiro listasivat NHL:n tuoreimmat ja mielenkiintoisimmat siirtohuhut. He nostivat esiin kuusi kuumaa perunaa.

Isoimman huomion keskustelussa sai San Jose Sharksin puolustajatähti Erik Karlsson. Ruotsalaispakin vaimo muuttaa takaisin Ottawaan ollakseen lähellä perhettään, ja Karlssonin on huhuttu haluavan siirtyä mahdollisimman lähelle perhettään. Seuravaihtoehdot olisivat käytännössä Montreal Canadiens sekä tietysti Ottawa Senators.

Jarmo Kekäläisen siirtotakarajaa edeltänyt hankinta Matt Duchene nousi niin ikään puheenaiheeksi. Sentteri ei ole tämän hetken tietojen mukaan jäämässä Columbus Blue Jacketsiin. Todennäköisimmät seuravaihtoehdot ovat Nashville Predators sekä Montreal Canadiens.

Yksi huhuista oli jo osittain murrettu tarina Patrik Laineesta. Suomalaistykin on kerrottu haluavan siirtoa, mikäli hän ei saa 10 miljoonan dollarin vuosipalkkaa. Asiantuntijatkin ruotivat siirtoskenaariota enemmän kuin epätodennäköiseksi.

Vancouver Canucksilta voi puolestaan odottaa isoja peliliikkeitä kesän aikana. Seura haluaa tavoitella menestystä jo ensi kaudella, ja on valmis kauppaamaan ykköskierroksen varausvuoronsakin. Joukkueella on kymmenes varaus.

Calgary Flames on puolestaan kauppaamassa T.J. Brodien tai Travis Hamonicin. Näin seura saa tilaa palkkakattoonsa ja voi nostaa halvempia vaihtoehtoja kokoonpanoonsa. Käytännössä tämä avaisi paikan Juuso Välimäelle.

Kaksikko kävi vielä läpi väljähtäneet huhut Toronton suunnalta. Seura haluaa kaupata Nazem Kadrin ja Patrick Marleaun pois nuorempien tähtiensä tieltä.

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon!