Mediajätin utelu sai NHL-megatähti Connor McDavidilta tiukan kuitin: ”Tuohon kysymykseen en vastaa”

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilersin ykköstykki Connor McDavid on innoissaan joukkueen johtoportaassa tapahtuneista muutoksista.

Supertähti toivoo Ken Hollandin tulon GM:ksi ja Dave Tippettin päävalmentajaksi tarkoittavan myös Oilersille paluuta pudotuspelijoukkueeksi.

– Molemmat kaverit ovat todella kokeneita. Tarvitsemme nyt vakautta monen vuoden myllerryksen, vaihtuvien valmentajien ja muiden jälkeen. Viime vuosi oli todella villi, McDavid totesi TSN:lle Torontossa järjestetyssä hyväntekeväisyystilaisuudessa.

Edmonton jäi tänä keväänä peräti 11 pisteen päähän viimeisestä pudotuspelipaikasta, eikä McDavidia tästä syystä juurikaan todennäköisesti lämmitä oma yhden kauden piste-ennätys. Kanadalaistaituri takoi 78 otteluun 116 (41+75) tehopistettä ollen Nikita Kutsherovin jälkeen pistepörssin kakkonen.

– Siinä (päättyneessä kaudessa) oli paljon liikkuvia osia. Päävalmentajan potkut, GM:n potkut, melkoisesti muutoksia yhteen sesonkiin, McDavid pohdiskeli viitaten viime kauden aloittaneen Todd McLellanin potkuihin marraskuussa ja GM Peter Chiarellin tammikuussa.

Oilers-ryhmässä riittää tulevaan kauteeen mentäessä paljon korjattavaa, mutta McDavid ei suostunut ottamaan kantaa siihen, mitä tuoreiden seurapomojen tulisi tehdä.

– Se ei onneksi ole minun tehtäväni. Huolehdin vain omasta pelaamisestani, Oilers-kapteeni totesi.

TSN yritti tiedustella myös McDavidin kärsivällisyyttä, mikäli Oilers aloittaisi joukkueessaan isomman, yli yhden kauden kestävän jälleenrakennuksen. Supertähden kuittaus oli kuitenkin tiukka.

– Tuohon kysymykseen en vastaa.

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon!